Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

2015 – Jaké detektory kovů a dohledavačky hledači volili na DC

27.12.2015 10:54

Detektor kovu je nesporně náročnější elektronické zařízení než třeba mobil.

Detektory kovu, tedy myslím ty značkové, které se snažíme důsledně nabízet, nejsou jen nějaké lecjaké hračky, je to prostě náročnější elektronika, než nějaké samograjky pro děti v poutavém plastovém pouzdérku. Spíš bych to viděl, kdybyste to chtěli s něčím srovnávat, blíž k hudebním nástrojům, ke kytarám, k nástrojovým zesilovačům nebo k něčemu takovému. U nich také záleží na tom, co s nimi obsluha umí, a jak je zvládá, a teprve potom se projeví co v tom kterém zesilovači a bedně doopravdy je.  A stejně jako muzikanti, hledači si vybírají pečlivě. Dají jak na reference a osobní zkušenost, tak na vlastní cit a vlastní hlavu, a chtějí v rámci rozpočtu to nejvýkonnější, co si můžou dovolit.

 

Detektory kovů pod cca 15 tisíc

Detektor kovu Golden Mask GM4 Pro WD prodejTahle cenovka plus mínus deset procent je zřejmě zlomová. Podotýkám, že říkám plus mínus deset procent. Jedničkou zákaznických preferencí se na našem e-shopu může chlubit Golden Mask GM4Pro WD, a vypadá to, že mu tahle pozice může klidně slušet i v roce 2016. Ale to nevíme, jak to v dalším roce dopadne. Každopádně dvoufrekvenční Golden Mask GM4Pro WD byl silným magnetem na naší pobočce na Hradecku. Velkou radost jsme měli ze zájmu a nákupních preferencí hledačů, kteří se rozhodli pro značku Minelab, kde zejména v závěru roku zesílil významně zájem o třífrekvenční Minelab X-Terra 505. Trvalou preferencí je zřejmě Minelab X-Terra 705, a to nejspíš i proto, že je k dispozici nebývalý arzenál speciálních doplňkových sond.  Vedle toho, jasně že u Vás uspěla originál značková Nokta FORS, a to půl na půl obě verze, Gold i CoRe. To jsme se ale posunuli už za hranici téhle kategorie směrem nahoru.

 

Začátečník a značkové detektory kovu

Rád bych vysvětlil, že do záře reflektorů vystavuji jen tu špičku, a neznamená to, že další mašinky z naší nabídky v začátečnické třídě zůstaly na ocet. Tím bych chtěl říct, že ne každému bestsellery sedí, a na druhou stranu, s našimi bestsellery evidentně velkou chybu ve výběru neuděláte. Je to na Vás. A mezi začátečnickými detektory kovu byla u nás na DETEKTOR CENTRÁLA jasná volba číslo jedna jen jedna, byl to Golden Mask LP ZERO. Výkonný dvoutón s jednoduchou obsluhou, s jasnou odezvou, ponejvíce ve variantě s 30cm velkou sondou. Hned za ním byly významně žádané Bounty Huntery, Quick Draw Pro a Land Ranger Pro. I kdybych chtěl, nemůžu ale nezmínit zajímavý souboj v nejúvodnější třídě, řadu ACE od Garrettu, kde uplně základní Garrett ACE 150 soupeřil velmi důstojně s Bounty Hunter Lone Star Pro. Mezi nimi by to byla plichta, dalo by se říct.

 

Dohledávací detektory kovu

Takzvané dohledavačky patří k významným doplňkům, zrychlí techniku hledání, zejména práci při probírání odkopku - kde že ten cíl vlastně je. Ne každého baví máchat hrstí hlíny před sondou, a osobně dávám dohledavačkám jasně přednost. Je to pomocník jako řemen. Rovnou je třeba říct, že zájem o dohledavačky měl dva favority. Jasně se hned od úvodu roku prosadila dohledavačka Minelab Pro Find 25, tady by se dalo říct, že to je pro řadu hledačů vysněný opravdu prestižní model, který by rádi měli v arzenálu. A v druhé polovině roku Nokta Pinpointer NEW, nový model ve vodotěsné verzi. V obou případech dávali evidentně hledači přednost original značce, protože to nejsou nejlacinější  dohledavačky v nabídce. Mezi lacinějšími v roce 2015 kralovala Nokta Pointer RS.

Detektory kovu Minelab, Tesoro, Golden Mask a Nokta e-shop.

 

Výběrové detektory kovu

Jsou to drahé detektory kovu, jsou to detektory kovů, které mají výkon, a jsou to detektory kovu, které chtějí od hledačů, aby dokázali využít jejich potenciál. Nic povrchního. Tři králové, dalo by se říct. Nejnáročnější zákazníci, často zkušení hledači, a často i zákazníci, které považujeme za významné vyzrále osobnosti, si u nás vybírali právě tohle: Multifrekvenční Minelab E-Trac, Minelab CTX 3030 a přímočarý analog Tesoro Tejon.

 

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.