Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Co nyní testujeme aneb žádná bedna

20.12.2013 19:42

 Chystáme: Tejon a Vaquero, X-Terra 705 skrz na skrz, CTX, GPX a MK II.

  Testy, které máme rozpracované jsou zaměřené na sondy DeTech SEF, NEL serie Delta, DeTech WSS, a další modely pro Tesora. Dále pracujeme na tip&trik návodu, to už pěknou řádku týdnů, pro Minelab X-Terra 705 v hloubkových sadách a v základu. Mimo to se chystáme vrátit publikování vychytávek, a to pro Nexus MK II a Minelab CTX. Tady asi bude třeba ověřovat jak to vidí tyhle skutečné detektory kovu, další těžkou váhou na trhu, a to GPX. Plán je první testy pustit ven do Štědrého dne, plus mínus, ještě kousek asi stihneme dodělat do Silvestra, a zbytek v průběhu ledna. 

 

Polygon DETEKTOR CENTRÁLA pro detektory kovu Lovecká chata

 

 

 

 Polygon je stěnový, žádná nouzovka v plastových kýblech a podobně, čili v originál podmínkách, ani žádný airtest v jehličí nebo substrátu s pískem, to vše nasypané do díry a jakoby zapravené udupáním. To není ono, to podle mě zkresluje výsledky, že. 

  Celou řadu testů, které jsme dělali nebo se na nich nějak podíleli, najdete zde: Detektory Východní Čechy, Analogy Východní Čechy. A také, jistě, u kolegů z poboček Lovce Pokladu, třeba Moravia Detect.

 

 Testovat hodláme v terénu od zítřka, čili od soboty 21.12.2013, a na Lovecké chatě 23.12., 27.12., 28.12. a 30.12. 2013. A na leden chystáme jeden hodně speciální test detektoru kovu Minelab CTX 3030, jako bonus... :-) Jak si můžete povšimnout, jde o přístroje, které jsou skutečnými a značkovými detektory kovu, tedy, žádný detík, nic na hraní. 

  A taky, i když to možná už všechno od očitých svědků víte, tak ješte chybí uveřejnit zbytek z testů na stěnovém polygonů v Hořicích, kde bylo CTX, E-Trax, X-Terra 705, Nexus Credo DDM, Nokty, Whitesy V3 a MXT, či Tesoro Tejon, Chybí uveřejnit ještě druhá polovina cílů s nastavením detektorů ve stabilitě, a taky separační črta, kde se dozvíte jenom o těch přistrojích, které neměly žádný problém s želízky kolem stříbra, a taky ještě malá ukázka práce značkových detektorů kovu s cílem v podstatě v čediči. Jenom malá poznámka, detektory vedli hledači, kteří je doopravdy chodí. To znamená, aktivní hledači s detektory kovu, a ne weboví, salónní detíkoví teoretici. :-)

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.