Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Detektor kovu Golden Mask – Jasná volba, rychlost, hloubka, přímočarost

02.05.2019 13:58

Jednoznačně se detektory kovu Golden Mask přiřadily k soudobé špičce v oblibě mezi hledači. Důvody jsou jasné, je to jednoduchá obsluha, s respektem lze říct, že detektor kovu, který by chtěl po hledači v oblasti zkušeností a dovedností tak málo, a dával přitom tak hodně v oblasti výkonu snad ani neexistuje. Jednoduchost, citlivost a hloubka, to jsou zdroje obliby detektorů Golden Mask.

Detektor kovu Golden Mask. To je dárek! Hobby detektory.

Když odhlédnete od ceny, i když ta je víc než slušně nízká, tak jen těžko budete hledat tak dobrý začátečnický bezdisplejový detektor jako je Golden Mask LP Zero II. A to v jakékoliv tovární sestavě, záleží je na rozpočtu. Je to detektor kovu, který se nechá zvládnout s minimálním úsilím. Je to hobby třída nejvyšší kvality z hlediska výkonu a také snadnosti. Je to pro hledače, kteří nechtějí uprostřed pole řešit žádné složitosti, a také výzva pro rodiče, kteří chtějí dětem dopřát detektor kovu, který nebude z TýVý šopu a bude skutečně hledat.

Zero je v současnosti na trhu v druhé generaci, stejně tak je v současnosti dostupná druhá generace nejvýkonnějšího Golden Masku, GM4Pro. Základní verze je s cenou pod dvanáct tisíc korun. Nejsilnější je ale detektor kovu Golden Mask GM4Pro WD. Čili bezdrátový přenos audia, tedy odezvy, do sluchátek, a hlavně dvě frekvence. Na rozdíl od LP Zero II, které má pevné nastavení úrovně potlačení zemního vlivu, mají všechny verze GM4Pro manuální odlaďování, a to přidává na výkonu mezi 20ti a 30ti procenty, to je jasná věc. WD set opravdu doporučujeme.

Detektory jsou podle verze na klasickém S-shaftu nebo na uhlíkovém teleskopu. Výdrž bateriového nabíjecího bloku je slušná, dosáhne dostatečně okolo dvanácti hodin hledání, i víc. V krabici najdete návod, kryt sondy je rovnou nasazený, nabíječka je balení, aku baterie jsou rovnou v detektoru v bloku. U vyšších verzí jsou k dispozici instruktážní CD, a pokud se jedná o bezdrátový set, jsou tak rovnou bezdrátová sluchátka a v detektoru zabudovaný vysilač signálu pro ně. S Golden Mask je snadné začít, sestavení z krabice nejde splést, je intuitivní, a začátek hledání je popsaný v návodu. Oživit nový mobil bývá těžší, nepohodlnější, než jednoduchá sestavovačka a obsluha Golden Mask.

Máme skladem, a stačí si objednat zde na našem webu. Detektory Golden Mask přinášejí lidem tolik radosti právě proto, že je zvládne i člověk, který v životě detektor kovu nedržel v ruce.

Jiří Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Golden Mask doporučujeme, detektory kovu zde!

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.