Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Detektor kovu Minelab Equinox - Simultánní frekvence a vodotěsnost a dostupná cena

16.09.2017 15:07

Detektory kovu Minelab nabízejí své vlastní, původní a originální technologie s takovou lehkostí a nápaditostí, že to může až vyvolávat závist. Detektor kovu Minelab EQUINOX. Vysokou prestiž Minelabu právě teď zdůraznila nová produktová řada, hi-tech detektory EQUINOX.

Minelab Equinox od Deus EX Mechina, detektory kovu

Delší čas se špitalo, že Minelab konstruuje nový detektor, který by měl jaksi mimochodem vynulovat úspěšný konkurenční marketingový argument, a to váhu. Tak jistě, váha nehledá, ale na zákazníky to platilo. Teď bude o čem přemýšlet, neboť:

Detektory kovu Minelab EQUINOX budou hned od začátku ve dvou verzích. Celá produktová řada pravděpodobně zaujme pozici mezi Minelabem X-Terra 705 a Minelabem E-Trac. V základu v krabici s detektorem bude varianta osvědčené jedenáctipalcové sondy, kterou znáte z nejvyšších modelů s patentovanou technologii FBS. Počítá se časem i s další nabídkou sond. Váha smontovaného detektoru je 1,3 kg, což je plně srovnatelné s konkurencí, pokud nese stejně velkou sondu. Konstrukce je přímý teleskop. Nevypadá nijak lacině, co do materiálů. Jednotka je tenká, zdroj energie je integrovaný. Celý detektor je včetně sondy a jednotky vodotěsný. Čili může pod vodu. Sluchátka jsou v obou verzích bezdrátová, vyšší verze má navíc jednotku Minelab WM, s nízkou latencí.

Equinox series Minelab od Detektor Centrála, obchod Deus ex Machina 

Audio odezva je velmi rychlá, s nízkým zpožděním čili latenci, to platí i pro odezvu samotného detektoru. Rychlost zpracování signálu po převzetí cíle je velmi dobrá. Pokud jde o frekvence, tak veze EQUINOX 600 má 5kHz, 10kHz, 15kHz a společnou multifrekvenci. K dispozici jsou přednastavené programy Park, Pole a Pláž. Tudíž je vhodný už pro začátečníky, kteří prostě EQUINOX zapnou, a jdou hledat. Vyšší verze EQUINOX 800 má navíc k prvním třem frekvencím navíc frekvence 20kHz a 40kHz. Tomu odpovídá přednastavený program Zlato, který v naších podmínkách používáme výhodně na drobné cíle. Míníme tím malé mince a podobně. Pokročilí zákazníci budou jistě využívat rychlost zotavení při převzetí cíle, a pohrají si s úpravou časování, což se u detektorů jen tak jako dostupná funkce nevidí. To podpoří operace nad cílem v hloubce. A Multi-IQ, to je simultánní použití frekvencí, čili multifrekvence.

 

S cenou – bez daně a cla, počítejte cca 649 USD u levnější verze EQUINOX 600 a 899 USD u dražší verze EQUINOX 800. To znamená, že levnější verze bude okolo nebo pod 20 tisíc korun a dražší bude přibližně za 25 tisíc korun, nebo lehce nad, včetně daně. Dostupné budou v půlce ledna 2018.

Kapacita výroby je daná, jede na plno. Už teď bereme objednávky na leden 2018. Věříme, že zaujmeme zákazníky, kteří dávali přednost něčemu jinému, že můžeme zcela určitě nabídnout detektory, které mohou směle konkurovat v oblasti detekce čemukoliv. A že nabídka je široká.

 

Objednávky na detektor kovu Minelab Equinox zde:

MINELAB EQUINOX 600

MINELAB EQUINOX 800

 

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.