Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Vyberte si podle cenových kategorií

06.09.2014 21:29

Vybrané pakety - značkové detektory kovu.

Hledáte detektor kovu podle rozpočtu? Tak to dělá asi skoro uplně každý. Nalevo máte značkové detektory kovů ve výběrech sestavených v cenových kategoriích. Když dorazíte na hranici, tak se podívejte o šprušli výš, co kdyby :-)

Platí při objednávkách doručovaných v ČR. Akce je na vybrané pakety detektorů kovů omezena do vyčerpání zásob.  Slevu na poštovném lze kombinovat s dalšími akcemi!  Platnou akci poznáte podle banneru u produktu v e-shopu. Podívejte se do popisu detektoru. Stejně si pečlivě vybíráte, že. Banner vypadá takhle:

 

  Tak, a snížili jsem doběrečné, tedy poplatek za platbu dobírkou, na konkurenční standard 80,- Kč.

A dále, a snížili jsme limit od kdy neúčtujeme poštovné na nákupy od 4000 Kč. Ať si tam naklikáte cokoliv, Když tam bude náš banner Poštovné zdarma, tak Vám prostě nenaúčtujeme poštovné. Pouze v případě, že si budete přát ultra rychlou dopravu -EMS-, zaplatíte 100 Kč za expresní příplatek.

  Nezapomeňte nakonec doklikat na potvrzení obejdnávky :-) Čili - zkontrolujte si e-mail, tam bude potvrzení. A ještě dále, upravujeme nepřetržitě výběrovou nabídku (viz výše) s poštovným ULTRA ZDARMA.

  Prozkoumejte naše nabídky, seznamte se s doplňkovými službami, Konzultačními dny, instruktážními vycházkami, se společným testováním na polygonech DETEKTOR CENTRÁLA. Náš věrnostní program spočívá v tom, že naše zákazníky doopravdy věrně podporujeme.

  A poslední poznámka: v ULTRA ZDARMA jsou vybrány i některé detektory kovu, které naprosto zodpovědně doporučujeme pro začátečníky. Třeba i s akční cenou okolo sedmi tisíc korun. To už jsou výkony hodně dobré začátečnické značkové detektory kovu. Prostudujte si naši nabídku. Víme, co přístroje umí.

 

AKCE poštovné zdarma platí pro pobočku DETEKTOR CENTRÁLA.

 Síť poboček dále zahrnuje: jihočeské  War Centrum Český Rudolec, Detektory Habánov v Praze, Detektory kovu Zipsy na severu v Ústí nad Labem, Moravia Detect v Uherském Bodě a na Slovensku Detektory kovov SK. Kontaktuje svého regionálního profesionálního prodejce značkových detektorů.

  Rozsáhlý portál LovecPokladu.cz se věnuje širokému okruhu témat okolo detektorů kovu. Píše články o detektorech kovů, archeologii, 2. světové válce, historii, video testy detektorů kovu. První online katalog mincí v ČR obsahuje více než 1500 mincí včetně fotografií a nálezových stavů, dále tisíce položek v katalogu artefaktů...

Detektory kovu pro začátečníky různé modely

V této kategorii nejsou žádné produkty.

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.