Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Jak šlapou nové detektory NEXUS

11.11.2013 22:40

   První testy detektorů kovů NEXUS ukazují, že to jsou hodně dobré analogy. Všichni z poboček sítě Lovecpokladu, Moravia Detect, War Centrum, Detektory Zipsy, Detektory Habánov, Detektory Kovov SK a Detektor Centrála se v sobotu 9.11. 2013 sešli v Jílovém u Prahy na polygonu, a testovali. Pracovalo se s Nexus Bonanza, Credo, Credo DDM i Standard MKII a s různými sondami. Cílem byly jak malé stříbrné mince typu 4 ráz v hloubce 25 cm, tak koník v 15 cm, RU mince v různých hloubkách, bronzová šipečka ve 20 ti  a klasické koruny v hloubkách 30 a 35 cm. Menší hloubky jsme po prvním máchnutí už vynechávali. Zarušovalo se různě železem, jak kroužkem, tak kovanými kousky v různých polohách, zkoušela separace, boční krytí, citlivost na rušení jinými vysílači, citlivost na lopatku v ruce. Výsledky byly velmi, ale velmi slušné. Pracovalo se s nastavením filtrů, s rychlostí odezvy detektoru, s nastavením citlivosti a tresholdu, s rozpětím nastavení audia na železo a barvu, porovnávala se reakce Definite Discriminate Meter systému a odezva v kvalitních  sluchátkách a v reproduktoru, zkoušelo se vše jak v režimech ručního nastavení, tak i s automatikami...

  Další testy budou jistě k dispozici v brzku. Zatím jsme připravili poměrně zajímavé audio nejjednoduššího detektoru kovu Nexus z nové řady, Bonanza. Ty audio stopy jsou na našem Analogovém webu, a stejně tak je tam malá fotogalerie, ať se podíváte jak nám to pěkně na těch testech šlo. Ještě je důležité poznament, že jako referenční detektor kovu jsme použili Minelab CTX 3030, protože je evidentně momentálně tím nej nej značkovým přístrojem na trhu.

  Pokud máte o čem přemýšlet, přemýšlejte, podívejte se třeba při tom co se píše v novinách. Vánoce jsou za dveřmi. A zásoby potenciálních dárku nejsou nevyčerpatelné, že. No, koukněte do novin, nahoře je i datum, třeba, a na Velikonoce bych to z nějakých důvodů nenechával... DETEKTOR CENTRÁLA je připravena na vaše dotazy, a těšíme se docela na ně. Testy to byly parádní, tak není asi co řešit.

 .

... uplynulo pár dní, a máme k dispozici krátký srovnávací test na různé cíle, kde jsou také nějaké Nexusy. K dispozici máte na našich webech - Zejména Analogy Východní Čechy, také skoro tři desítky audiozáznamů chodu detektorů nad různými cíli.

 

Detektory kovů Nexus

V této kategorii nejsou žádné produkty.

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.