Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Jaké pokročilé detektory kovů táhly v první půlce sezony 2015

15.08.2016 21:29

Jaké jsou preference hledačů s detektory kovu ve vyšší a střední třídě?

Když pomineme totální bestseller prodejů GM4Pro od Golden Mask, dostaneme se směrem nahoru mezi detektory s pozoruhodnými vlastnostmi. Zastavím se ještě s vysvětlením u GM4Pro, proč je tak oblíbená. Jistě, výkon a cena. A hlavně, obsluha je přímo nespletitelná. Nastav, a občas odlaď zem, a kopej barvu. To je pro mnoho hledačů přesně to, co chtějí, a tady to je k dostání.

Tesoro Tejon - bestseller klasik

Dobrá, ve vyšší třídě přišel letos na jaře a v létě u nás na DETEKTOR CENTRÁLA čas pro Tesoro Tejon. Typický zákazník je člověk, který má solidní ponětí od detektorech a chce prostě něco, co mu ukáže všechno, a je na něm aby to dokázal v sobě zpracovat, a druhou skupinu tvoří tesoráři, kteří přecházejí z nižších modelů na supertuned detektor. Podotýkám, že naše poprodejní podpora, Tesoro Tejon Academy a nebo Konzultační dny, to hrálo také roli. A jsme přesvědčeni, že tohle je cesta, pomoc s rozvojem schopností ovládat detektory kovu.

Minelab E-Trac a CTX 3030 - detektory kovu

Druhou skupinu, která stojí za okomentování, tvoří Minelaby. Jistě, tovární ceny šly v létě nahoru, nyní kolísají, ustalují se. Leč je třeba říct, že v nejvyšší třídě představuje u nás na e-shopu jedničku za první půlrok a něco v pořadí zájmu o multifrekvenční FBS detektory kovu Minelab  překvapivě CTX 3030. Je to překvapení i pro nás, vypadalo to že E-Trac, zejména se školou práce s E-Tracem jak ji nabízíme, bude mít vyšší preferenci, ale nikoliv. CTX je prostě jednička, a těsně E-Trac dvojka. I když, poslední měsíc nebo dva silně zafinišoval. Jak to bude dál uvidíme, zákazníci chtějí E-Trac většinou hned s další sondou, zdá se, že ale není možné stanovit, zda s větší nebo menší, každopádně, ULTIMATE je klasika co nezklamala žádného našeho hledače. Pomůžeme s tím jak na to.

Detektor kovu Nokta FORS Gold - bestseller

Mezi digitály do dvaceti tisíc naši zákazníci letos, k dnešku, nejvíc poptávali dva detektory kovu. Je to Nokta FORS buď Gold nebo CoRe, podle toho jak se kdo cítil, a Minelab X-Terra 705. Rychle shrnu obě Nokty: Protože působíme tam, kde působíme, je pro zdejší podnebí Nokta FORS Gold ideálka v setu s třema sondama. Proč? No protože k základce si stejně většina zákazníků dříve neb později přála další sondu, tu velkou, a po ukázkách jak se nechá s malými sondami pracovat i tu malou. No proto ten set tak postavený je, že ano.

Detektor kovu Minelab X-Terra 705

U X-Terry 705 je třeba říct, že chvilku se přehoupla cenově z kategorie pod dvacet tisíc nad dvacet tisíc,  ale je zpátky zase v cenovém ranku pod dvacet, zatím. V té významné psychologické třídě do dvaceti tisíc. Tři věci k tomuhle detektoru. 1. Tracking a jeho využití pro práci s nastavením půdního vlivu. 2. Multitón a uživatelská nastavení která nezmizí po vypnutí detektoru. 3. Treshold a jeho vliv odezvu cíle v nastavení. Tohle všechno, až si zákazníci omakají první zvuky a šok z toho, že mají opravdový detektor kovu, dost pomáhá. A právě tohle v poprodejní podpoře poskytujeme. Minalab X-Terra 705 žádali často zákazníci, kteří přecházeli skokem z úvodní třídy do vyšší třídy. A druhou skupinu tvořili zkušení hledači, kteří si prostě dopřáli po letech perspektivní změnu. Tak to v životě chodí i v jiných věcech. :-)

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.