Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Konzultační den DC - Podzim 2018 - polygon

07.10.2018 13:11

Podzimní Konzultační den na DETEKTOR CENTRÁLA

Konzultační dny DC, to je taková naše místní klasika. Tentokrát to bude v půlce října, zvolený formát je ve stylu našich tradičních akci Hard&Heavy. Chci vypíchnout, že je setkání otevřené všem detektorům kovu. S tím, že my se budeme prezentovat tentokrát našimi služebnímu Minelaby.

    Program bude zaměřený na specifika hledání, a to: Vliv mineralizace na vyhodnocení cíle a vliv znečištění půdy na vyhodnocení cíle a též elektromagnetický smog a jeho vliv v praxi. Testovat můžete na svých cílech, někam do slotového polygonu strčit určo půjdou, a také vykopeme pár starých jednoznačných a známých cílů, na přesnost, čili vypichovákem.

  DETEKTOR CENTRÁLA poskytuje jako obvykle catering, budou věci z grilu a také z trouby a nějaké jednohubky, jako vždy, a nějaké nápoje. Akce je limitována počtem, aby to mělo smysl, na 12 účastníků, počítáme spíš z účastí lidí z naší spádové oblasti, nebráníme se ale ničemu, Brno a dál na východ nebude taky problém.   

   Nevhodné pro psí doprovod (máme kočky) a děti (je předpoklad anatomicky popisného slovníku, když se dílo nebude dařit). Nevhodné pro alergiky, je předpoklad použití otevřeného ohně pro grilování a kontakt s patinou (oxidované kovy).  Registrace na našich stránkách DETEKTOR CENTRÁLA. Parkování na místě. A termín je 13. října od 8.30 do 12.00 hodin. Součástí bude kratší přednáška na polemické téma Etika hledání. K dispozici budou akční motivační vouchery – za aktivní účast.

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.