Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Konzultační Minelab den - Go Minelabbing na DC - Detektor!

12.05.2017 16:03

Den s detektory kovu Minelab

Detektor Centrála pořádá v rámci Minelab Dne takové menší společenské setkání. Den je koncipovaný jako kombinace ukázky práce s detektory kovu Minelab na polygonu, a jako návštěva v muzeu. Půjdeme do dvou muzeí, ve dvou městech. Navštívíme domácí Čáslavské muzeum a také zajedeme do nedalekého Kolína. Pro připomenutí, Čáslavská expozice je spojená s jedním s otců zakladatelů moderní regionální archeologie a dalo by se říct občanských sbírkotvorných spolků Klimentem Čermákem. Kolínské muzejnictví a pravěké výzkumy patří zcela jistě do spojení s významnou osobností Františka Dvořáka. Obě osobnosti si také připomeneme.

Prémiové. Značkové. Original detektory kovu. Jen výkon má váhu. Plnohodnotné detektory.

  Pro účastníky je připravené také setkání s odborníky na archeologii, a komentovaná prohlídka expozic, ať už archeology nebo účastníky průzkumů. Protože je to kombinovaný program, začínáme v sobotu v devět hodin, tak je třeba se dopředu ohlásit, což už někteří zájemci učinili, než jsme to stihli vůbec dát na náš web. Jako doplněk je náš tradiční grilovací program, domácí limonády. Jídelní vložka u připraveného polygonu bude s ozvláštněním, budeme od stanoviště grilu pozorovat letecké ukázky při leteckém dni na čáslavské základně stíhaček.

Začátek je v 9.00 v Čáslavi, místo setkání pošleme na e-mail, pište rozumně dopředu, ve čtyři ráno před akcí se to už řeší špatně J, to asi uznáte bez obtíží. Program se může operativně měnit. Kapacita akce je omezená velikostí prohlídkové skupiny do patnácti osob. Počítejte s menšími náklady na vstupné do muzeí a na parkování v centrech měst. Budeme se přesouvat auty. Předpokládaný konec je kolem patnácté hodiny.

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.