Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Minelab Academy - Moravia Detect

28.09.2013 10:00

Minelab Academy pro všechny fanoušky značky!

  Pro některé to bude premiéra, jiní mohou zavzpomínat na minulé setkání Uherském Brodě. Moravia Detect, pobočka Lovce Pokladu, připravila celou akci na sobotu 28.září. Letos bude zajištěné společné hledání a ukázka několika detektorů. Určitě se můžete těšit na zevrubné (to neznamená povrchní, ale česky řečeno durch und durch) probrání kultovního stroje Minelab E-Trac, finty jak na stále populárnější X-Terra 705, zejména v prospecting módu a v multitónovém nastavení.

  Detektory uchopí do upracovaných dlaní Mgr. Oldřich Habrovanský a Šimon Musil. Čili majitelé pobočky LP v Uherském Brodě. Oba aktivně používají celou řadu Minelabů, už od ranných modelů až po ty současné a nejlepší detektory kovu, samozřejmě také CTX 3030. Akce se také zúčastní, stejně jako minulý rok, i Marek Mlejnský, známý jako Elmara, čili administrátor Lovce pokladu. V podstatě, otec - zakladatel Lovce.

 

   Marek používá detektor kovu Minelab CTX 3030 od jeho uvedení na trh. S  výrobcem komunikuje, a spolupracuje s lidmi z Minelabu kolem nastavení přístroje a poví všem o různých vychytávkách, které pokročilá technologie FBS2 umí. Kdo chce, tak se koukne i do nějakých papírů, budete se třeba chtít zapsat do Czech Minelab Club. Takže to by bylo něco málo informací, a klidně přijeďte jen tak, na pokuk.

 

 

Podrobnosti o akci Minelab Academy

  Sobota, den Svatého Václava, patrona České země, 28.9.2013 cca v 10.00 hod Uherský Brod, což je na Moravě. Sraz na parkovišti před pobočkou Moravia Detect, jde o Areál Zemaspolu, mnozí určitě víte, kde to je, ale pro ty, kteří na pobočce Moravia Detect ještě nebyli je tu mapka s adresou:


U Korečnice 1770, Uherský Brod

 


  Je to poslední odbočka vpravo ze silnice I/50 ze směru Uh. Hradiště – Bánov - Starý Hrozenkov/Drietoma (SK). Před odbočkou projedete semafor (na zelenou!!!) a po 250 metrech za posledním obydlím domorodců (pneuservis, výkup počítačů) odbočíte vpravo. Z opačného směru Bánov - Uh. Hradiště, je to první odbočka vlevo za cedulí s lakonickým a výstižným nápisem Uherský  Brod, po pravé straně uvidíte benzínku OMV a vlevo na horizontu je krásně vidět velká bílá budova. Tam to je.


Pokud byste bloudili, brnkněte chlapcům na mobil:
774 980 808 Olda
602 123 089 Šimon

 

 Rádi Vás vyslechnou, a navedou jak a kam bude třeba. Ještě malá poznámka: No, a že si chlapci trochu vypůjčili název jako nápad z mojí Tesoro Tejon Academy mě jenom těší, a držím jim palce, ať vše dopadne jak má, jako nám na Tesorárně minule. :-)

litrfree, DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.