Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Nokta FORS Gold alá litrfree aneb ostře a jistě

01.09.2015 20:49

Experimentální nastavení pro výkonnostní detektor kovu Nokta FORS Gold

Jak na to, jestli vás to zajímá? Když chcete aby bylo hledání pěkné, perspektivní, a chcete mít příjemné a velmi efektivní nastavení, tak je dobré spolupracovat s někým, kdo vám po nákupu vašeho detektoru kovu s nastavením pomůže. Tady na našem webu, na e-shopu DETEKTOR CENTRÁLA, právě čtete jak na to, a to je jedna z možností jak na to :-)

Nastavení platí pro základní sondu. Pusťe mašinu. 1. Nastavte režim BST. 2. Nastavte citlivost na 93. Nebojte se toho. 3. Nastavte ID Mask na 32. Nebojte se toho. Jde to dobře až do 34, záleží na lokalitě. Než ubírat citlivost, zvedněte o dílek nad 32 raději ID Mask. Pokud uberete citlivost, i když nevidím důvod, tak zase vraťte ID Mask zpátky. 4. Nastavte Tone na 5. To je důležité pro příjemné rozpoznávání cílů. To si doladíte v uších sami, je to jak se říká počuť, že i Smetana by to dal, a ten byl v podstatě hluchej.

Detektory kovů Nokta nastavení jasně s tručně

Odladění země. Krátce a stručně. Právě tak ladíte. Zmáčkněte tlačítko nahoře na rukojeti. Kousek, ale fakt kousek nad zemí, lehce, a opravdu lehce, jen pár cm, nikoliv tedy deset, pumpujte. Maličko, spíš pumpuječínkujete, jen tak dva centimetry nahoru dolu, možná dokonce nakonec jeden nahoru a jeden dolu. Ne nějakých patnáct vteřin, to je za dvě vteřiny hotové. Pustíte tlačítko nahoře. Zmáčknete tlačítko vepředu na rukojeti. To velké, nikoliv světlo. Jedno jak, jestli ve vzduchu nebo nad zemí. A je to.  Co prská úplně, je něco co nemá jádro, alobal, nebo větší želízko co o sobě dává vědět přes diskriminátor. Tuby a kusy železa do cca 5 ti cm budou jako jasné přetížení, odhrábnete botou a většinou to vidíte. Koksy budou pískat s nízkým číslem. Poznáte je. Velká železa budou pískat s číslem kolem 82 plus mínus. Poznáte je. Nízká čísla a prskání – odpady, folie. Nízká čísla kolem 50 a subtilní signálky s malou plochou – knoflíky, malé mincičky. Různé tóny a jejich kolísání se budou ozývat na podobných číslech, takže k dispozici máte kombinaci audio diskriminace a ID diskriminace.  Vychytal jsem si ještě úpravu odladění bez postranních tlačítek, jen změnou chodu sondy při ladění, ale to je už vyšší dívčí, a tak si to nechám pro naše zákazníky, co o to projeví vážný zájem a bude zřejmé, že to dokážou zvládnout. Blbě se to vysvětluje, to se nejlíp ukazuje. Leč tipnu si, že to celá řada vyspělých hledačů dokáže – ta věta stačila k naťuknutí – sama.

Velý článek s dalšími postřehy a komentáři k hledání s Noktou FORS Gold a o hledání ovecně najdete na našem webu Analogy východní Čechy. račte vstoupit - klikněte na tlačítko a jste tam.

 

Detektory kovu Nokta

V této kategorii nejsou žádné produkty.

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.