Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Ranní údery aneb hlavní sezona je tady

01.08.2016 09:46

Neprováhejte začátek nejlepšího období roku. Jaké detektory kovu vybírali hledači v prvním pololetí?

Doba čekání je za námi, a pole se otevírají k procházkám a pro naše detektory kovu, na podmítnutém se nikdo nemusí bát, že by něco z rostlinstva zemědělci poškodil. Červenec přinesl u nás na DETEKTOR CENTRÁLA e-shopu zahájení takzvaných Úderů za rozbřesku. Jsou to klasické vycházky tady po okolí, nikam daleko, na chvilku než otevřeme a hlavně než bude hic. K nahlídnutí máte pár čerstvých fotek z ranních výprav, které tady se spřátelenými hledači z okolí - když můžou po ránu (a vstanou), podnikáme.

Výpravy s detektory kovů DETEKTOR CENTRÁLA

Přinášíme stručnou zprávu, jako již tradičně, jak se přeléval zájem o detektory kovu, mezi zákazníky, v prvním pololetí 2016. V klasické začátečnické třídě se na e-shopu byly v ohnisku zájmu dva modely, a to Bounty Hunter Quick Draw Pro ve třídě do šesti tisíc korun a Golden Mask LP Zero 30. V kategorii plus mínus deset tisíc korun se hledači orientovali hlavně na výkon a na možnost odladění půdního vlivu, a tak jejich výběr byl zaměřený na Golden Mask GM4Pro v základu a na Bounty Hunter Land Ranger Pro. Současně ale mezi preferencemi zůstává prodejní držák, Garrett EuroACE.

 

Velký zájem budila a budí originální produkce společnosti Nokta. Ta nabízí celou řadu prémiových detektorů kolem dvaceti tisíc korun, nebo lehce pod tímto limitem. Tam se prosazuje v zákaznických preferencích v současnosti Nokta Relic, a také výběrové sety Nokta s více sondami. Střední třída je obecně na trhu nasycená mnoha značkami, a tak je pro Minelab z pohledu zájmu našich zákazníků dobrou zprávou, že X-Terra 705 je za první pololetí velmi slušně prodávaný detektor kovu. Přitom stranou ve výběru nejsou ani zjednodušené a cenově ještě dostupnější modely X-Terra, ale ty by spíše patřily při porovnávání cenově o jednu kategorii níže.

Detektory kovu ve výběru DETEKTOR CENTRÁLA

Mezi nejvýkonnějšími detektory kovu je z našeho pohledu, jak to vidíme ze strany zájmu našich zákazníků o naše značkové detektory kovu, na špici Minelab E-Trac, včetně dodatkových sond. Možná by stálo za závěrečný komentář, že Minelab CTX 3030 jsme prodávali typicky jako další detektor v hledačském vývoji už zkušených hledačů. A velkou radost máme, že si svoje neopomenutelné místo na slunci stále drží Tesoro Tejon. To je ale poměrně speciální vysocevýkonný detektor, jelikož hledače skutečně dokáže prověřit. S Tejonem si každý snadno zjistí, co a jak se o hledání naučil, co s detektorem a jeho obsluhou doopravdy umí. Jak se říká, kdo zvládne Tejona, zvládne už asi všechno.

DETEKTOR CENTRÁLA - detektory kovu pro opravdové hledače

Sezona je tady, není asi opravdu proč váhat. Budeme rádi, když si v naší nabídce začátečnických detektorů kovu, ve střední třídě pro solidní hobby hledání nebo mezi nejvýkonnějšími detektory kovu u nás na našem e-shopu vyberete.

Abych nezapomněl, dohledavačky. V našich prodejích vévodila originál vodotěsná Nokta, i když v posledním období zesílil zájem též o vodotěsnou verzi pinpointeru Garrett. Hledači si též našli cestu a přišli na chuť odolným dohledavačkám Mars MD, které v segmentu do třech tisíc korun evidentně přestavují dobrou nabídku. U lopatek, a ty jsou důležitý doplněk pro pohodu při hledání, jsou na špici ve vyrovném souboji oblíbené modely Draper a Fiskars Solid. Když s hledači osobně vybíráme lopatku z naší nabídky, netroufneme si dopředu vsadit, pro kterou z nich se hledač rozhodne.

Přejeme pěkné léto a dobrý start do hlavní hledačské sezony, která se právě hodně úspěšně rozeběhla. Děkujeme za důvěru a velkou přízeň v prvním pololetí, a těšíme se na Váš výběr při nákupu na našem e-shopu.

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

Detektor kovu - značkové detektory kovů Minelab

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.

Výběrové detektory kovu

V této kategorii nejsou žádné produkty.