Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Vánoce s Minelabem

23.11.2013 20:47

 

  Ne, není to brzy. Je to akorát. Společnost Minelab všem hledačům v České republice přeje radost z hledání jak v letošním, tak v tom příštím roce. Pěkné Vánoce, nadílka začala. Stejně jako každý rok i letos najdete u detektorů kovu Minelab přehršel originálního příslušenství.

 

Detektor kovů Minelab CTX 3030

V současnosti je multifrekvenční CTX 3030 pravděpodobně nejlepší detektor kovů na trhu. Navíc: Extra sonda NAVÍC!

 

Detektory kovů Minelab E-Trac a E-Trac EXTRA set

Považte, máte multifrekvenční technologii,  a vynikající poměr skutečný výkon/cena. Detektor kovu Minelab E-Trac patří mezi sortu na světě nejprodávanějších detektorů kovů pro profesionály. Žádné ořezávátko to tedy není.

 

Detektory kovů Minelab Safari STARTER a Safari POWER sety

V detektoru kovů Safari konstruktéři elektroniky Minelabu nazdobili multifrekvenční technologii s totální jednoduchostí ovládání. Detektor si osvojí i naprostý začátečník, jenže má k dispozici výkon profesionálního detektoru.

 

Detektor kovů Minelab X-Terra 705

Jeden z bestsellerů Minelabu. Tři pracovní frekvence a impozantní výhodu kterou nabízí prospecting mód máte 15.500 korun včetně DPH. Tady už jste na pomezí poloprofesionálních a profesionálních detektorů. Detektor kovu X-Terra 705 je jedním z nejprodávanějších přístrojů vůbec.

 

Detektor kovů Minelab X-Terra 505

Jak se máte popasovat s tím, že za 12.500 Kč vč. DPH si koupíte detektor se třemi pracovními frekvencemi, 26 cm 2D sondou a sofistikovanými patenty v technologií VFLEX? Říká se o něm, že to je Minelab za málo peněz který nabízí hodně muziky. Spíš bychom ale mohli říct, že pětsetpětka ty Vánoční koledy solidně přitvrdila.

 

Detektor kovů Minelab Excalibur II

Dle hodnocení naprosté většiny hledačů, kteří se věnují hledání pod vodou, je Excalibur II jedním z nejlepších podvodních detektorů. Pozor pozor, používá technologii FBS. To chápejte bez diskuse jako u podvodního detektoru  snové diskriminační vlastnosti, které většině konkurenčních přístrojů poněkud chybí.

 

Detektor kovů Minelab X-Terra 305

Těžko přetěžko budete hledat stejně dobrý a stejně nebo lépe vybavený začátečnický digitál do deseti tisíc korun. Dvojitá radost - dvě frekvence, a to střední a vyšší plně funkční v jednom detektoru, s laděnými cívkami na každou z uvedených frekvencí. Bezkonkurenční hobby detektor v uvedené cenové hladině.

 

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.