Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Výběrové detektory kovu - rozšířeno

28.09.2014 18:23

  Nahlídněte třeba do nabídky Fisheru na našich stránkách, najdete ji v záložce Značkové detektory kovu. Na první pohled si řeknete - co asi tady je, detektor kovu jako jinde. Ale chyba lávky. Mrkněte se na vybavení detektorů, a uvidíte které sondě dáváme přednost. Tak určitě, k Fisherům které přímo doporučujeme na našich stránkách - jak vidíte, sedí nejlíp koncernová biaxiální osmadvacítka. Mrkněte na další stránky, jiných výrobců, třeba, Podívejte se na Tesora, na středofrekvenční část řady s přímými diskriminátory ED 180, a uvidíte, že k nim doporučujeme  SEF sondy od DeTech.

  Ono to za chvíli skončí, protože dojdou, ale podívejte se jak pěkně se podařilo oblevnit limitovaný počet detektorů kovů Nokta FORS v obou provedeních. Jsme rádi, že můžeme podporovat skutečné hledače, veterány i začátečníky, v regionu kde působíme, ale i kdekoliv jinde.  Pokud jste fanoušky značky Golden Mask, a to z důvodů jejich extrémního výkonu nebo z důvodů domácích rozpočtových omezení, jsou navíc k výkonu i levné, tak lehkovážně nepřejděte dvoufrekvenční novinku GM4Pro WD. Mimochodem, k HF řadě Golden Masku doporučujeme uplně nejvíc ty nové devítipalcovky.

  Budeme na podzim pokračovat i v Analogových výpravách, v Konzultačních dnech, a v listopadu a když svatý Petr dá i prosinci budem na Setkání na Burze. Vše je v kalendáři akcí. A těšit se můžete třeba na naše testy Whites MX5, doděláme je ještě na podzim, ale už teď bych řekl, že nemusíte čekat, vypadá to na první vážné seznamování docela dobře už teď. Děkujme všem, kteří nám projevují nákupy u nás na pobočce přízeň a vážime se i doporučení, které se nám od vás dostávají.

DETEKTOR CENTRÁLA přeje pěkný podzim, a nezapomeňte na naše akce s dopravou Ultra zdarma

Detektor Centrála Burza detektory kovů.

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.