Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Začátečnické detektory kovu podle DETEKTOR CENTRÁLA

11.10.2018 18:57

Realita je taková, že začátečnické detektory jsou hobby strojky. Víc od nich ani nemůže čekat, z hlediska konstrukce, výkonu, způsobu, kterým dávají odezvu hledači. Tak tomu odpovídá logicky cena. Leč nechaji se najít v široké nabídce i mašinky, které mají potenciál líznout rantl opravdové střední třídy.

Začátečnické detektory osvědčené Minelab a Golden Mask

Prvně je třeba zmínit, že to, co označujeme na našem webu a e-shopu Ultradětské detektory, jsou přístroje pro sezónní použití, pro rodinnou rekreaci, aby se děti zabavily, když už mají tu výsadu mít prázdniny. Jsou to typické zápaďácké strojky, prostě tam, kde je nezabrali po válce Rusové, skončí po jedné dvou sezonách v garáži, mezi skateboardy, nalomenými florbalovými cajky, autíčky na vysílačku s uraženým kolem, dětskými koly, a zapadnou. Mohou hledat ale přiměřeně, a ty opravdu pro nejmenší jsou opravdu pro rané školáky nebo předškoláky na konci docházky. Srovnavače jsou plné čínských TV shopů, které nenabízíme. I v této kategorii držíme laťku. Když pro děti, tak nic podřadného to k tomuhle účelu v naší nabídce není. Pro nejmenší je náš tip Minelab GoFind 22 jak TOP. A pro ještě menší děti alespoň Bounty Hunter Junior.

Minelab, detektory kovu skvělé výkonné i pro děti.

Opravdové začátečnické detektory jsou u nás na webu v kategorii, které se tak jmenuje. Tam ale můžete najít plnokrevné jednoduché detektory pro dospělé začátečníky, třeba jednoduchý, ale vůbec ne podřadný Bounty Hunter Lone Star Pro. To je koncepční jednoduchý detektor na klasické osvědčené konstrukci. Ještě se vrátím ke školákům, pokud mají telefon s Androidem, tak se jistě si pohrají s Minelab GoFind 44. Ten je v otevřeném nastavení už pěkně výkonný, a jeho exkluzivní verze, takový deluxe, to je GoFind 66. Řada GoFind má typickou rekreační konstrukci.

  A co je na špičce začátečnických detektorů kovů? Tak tam je najisto některá z verzí Golden Mask LP Zero. Nebo už dospělé detektory s odladěním zemního vlivu, jako je Minelab X-Terra 305, což je navíc dvoufrekvenční detektor, a nepřejděte ani Bounty Hunter Land Ranger Pro, taktéž s odladění země. A to přidá výkon detektoru o dost. To už jsou opravdu tutovky, a naše tipy v cenovce osm tisíc nebo kousek nad. Vše zde na webu.

 

Jirka Vavřina

DETEKTOR CENTRÁLA

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.