Detektory východní Čechy - Hledám, žiju

Minelab E-Trac na plný pecky

18.06.2019 11:42

Ostré nastavení - detektor kovu Minelab E-Trac

  Protože Minelab E-Trac patří k tomu nejlepšímu co je na trhu, zaslouží si pár slov, tedy říct jak na něj, jak na plný plyn. Když se dostanete už na tu úroveň, že to chcete, můžete umět doopravdy na plno, a hledat profesionálně, ostře a dobře. Navíc, ten detektor kovu na to ve všech parametrech má, tak proč to nevyužít, a nebýt číslo jedna.

  S multifrekvenčním E-Tracem to je u mě tak, že to bývá druhý nejdražší detektor ve stáji. Hned po GPX. Tak jak E-Trac chodim? Nepoužívám automat. Citlivost ručně, tedy Manual, kolem 22 až 26. Multitón. To je první zlom, který musíte překonat, když nechcete být pozadu ve svých schopnostech za schopnostmi detektoru kovu. Conduct. To je taky důležité. To je druhý zlom.

  Bezpodmínečně je třeba zvládnout jak tu mašinu řídit, čili jdeme  na další nastavení pro nabroušení E-Trac pro ligu mistrů. Variability 21. To není všechno. Potřebujete nastavovat dál. Limit 6. Po noise cancelování kanál 4, jak jen to trochu jde. Recovery deep On. Recovery fast Off. Trash density Low. Ground Neutral. Tak jistě,  je to víc nastavení něž na nějakém začátečnickém detíku. Ale kdo by nechtěl to nejlepší, že. Neřikám že zrovna u nás, ale má cenu si  nechat poradit někde, kde o tom co říkají mají ponětí. To asi souhlasíte. S E-Tracem aktivně chodím, a mám ho dost v pazouře, podle mě.

Detektory E-Trac uživatelské nastavení

  Tak dál, tohle výše byla přestávka. On to je skutečný detektor kovu nejvyšší třídy, žádný povrcháč, žádný broukač podprůměrně hluboké barvy do železa. Pinpoint  bude v mode Normal. Ale pinpoint obecně používám jen když tam jsou dva cíle. Najedu na ten co si myslim že je železo, zmáčknu, a ono to vykreslí potom líp kde je ta zarušená barva.

  Dále mám nastaveno tohle: Treshold level 16. Je zajimavé, že podle vodivosti půdy s ním hýbu, na jílech dávám dokonce 15. Jedu na sluchátka Gray Ghost. Volume limit 30. Volume gain 30. Response Long. A nebo někdy Smooth. Ale spíš co unesu tak Long. Treshold Pitch  6 až 12.

   Proč ten pohyb na Treshold Pitch? To je podle očekávaných cílů. Podle toho na co se těším. Podle toho o  co na tom kterém místě hledačovi jde. Na pidi cíle dávám nižší číslo. Diskriminace jedničku z leva a do 31 zespoda celý pás. A uplně čistý QuickMask používám jako rychlý jednotlačítkový přepínání do all metal. Sonda převážně 13 palců DeTech ULTIMATE, nebo na pole s mnoha cíli základní jedenáctku DD FBS. Mimochodem, separačně je hodně dobrá, takže i v základu to hledá skvostně. Jo, a váha? Tak ta prosím zcela jistě nehledá :-).

Detektor kovu MInelab E-Trac a audio a nastavení

   Jak to zní, tohle nastavení? Skvěle, mě se prostě líbí moc, dává tolik potřebné informace co je pod sondou. Fascinuje mě to problesknutí správného signálu, když ho přejede těsně vedle, nebo když je zarušený železem, a potom ho přesně dohledáte. To nepřecházejte, E-Trac skutečně umí dohledat! Pro přechod do audioknihovny poklepejte na obrázek. (Potom je to na  té www stránce dole.)

 

Jirka Vavřina, DETEKTOR CENTRÁLA

 Detektor kovu a společensky odpovědné hledání.  Etika hledání.   Detektor kovů Minelab, detektory kovu od  Detektor Centrála

Vyhledávání

Kontakt

DETEKTOR CENTRÁLA Adresa pro výdej zboží:
sídlo společnosti provozující
e-shop DETEKTOR CENTRÁLA
pobočka firmy "LovecPokladu"
DETEKTOR CENTRÁLA
ulice: Bieblova 38/2
město: Hradec Králové
PSČ: 500 03
objednávky, fakturace:
Jakub Ižol +420 732 241 665
Obchod provozuje:
firma Jakub Ižol
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona,
od 4. 3. 2014.
IČ: 02807475
Sídlo: Štefánikova 311,
500 11, Hradec Králové
Nejsme plátci DPH!
(je možné zařídit odpočet DPH)

 

 

 
 

 Detektor kovu :-)  E-shop jede nonstop. Hledáme s detektory kovu.

Výdejna funguje brzy ráno i pozdě večer.

Vždy zavolejte předem.

Vysvětlíme, objasníme pozadí hledání a důležité souvislosti!


Detektory a lokátory. Profesionální e-shop. Pro obce a společnosti.

Prodáváme též lokátory inženýrských sítí. Pro hledání kabelů, pro uniky vody, magnetometry a lokátory poklopů, vytyčovacích kolíků. Sety pro vodohospodáře, kanalizace, energetiky, správce osvětlení, obecní společnosti.

Detektor kovu - Informace

28.10.2020 19:15

Domácí starožitnosti aneb našlo se v garáži

  Historie je matný odraz nejasné přítomnosti, a lepší to nebude. Záliba přivede člověka mnohdy do situace, kdy by rád přesně věděl, co to vlastně drží v ruce. Kanystry, to je věc, kterou by chtěl kde kdo.   Zejména z války, a nejlépe z některého období. A nemusí být jen...
29.06.2019 22:31

Nízkorozpočtové detektory kovu podle Litra

Stanovit nějaké pořadí nejlepších detektorů kovu pro začátečníky je pro mě těžké. Mnozí by to třeba viděli jinak, jak jsem to měl udělat a jak to porovnávat. Respektuju to, neboť hledání, to je v životě hlavně o svobodě. Začátečnické detektory kovu jsme tady se Stáňou na v rámci zábavy...
02.05.2019 13:58

Detektor kovu Golden Mask – Jasná volba, rychlost, hloubka, přímočarost

Jednoznačně se detektory kovu Golden Mask přiřadily k soudobé špičce v oblibě mezi hledači. Důvody jsou jasné, je to jednoduchá obsluha, s respektem lze říct, že detektor kovu, který by chtěl po hledači v oblasti zkušeností a dovedností tak málo, a dával přitom tak hodně...
01.03.2019 20:48

Jarní program na DC – akce a společná hledání

Ve dnech, kdy je v Chotusicích burza veteránů a starožitností, pět krát ročně, máme na DC v Čáslavi, mimořádný otevírací den. Vychází to na soboty. Je to odprezentováno - stejně jako další DC akce - v našem kalendáři, v záložce Kalendář akcí.  Zároveň si dovolujeme...